Fizetési Opciók

Fizetési Opciók

RENDELÉSED LEADÁSAKOR 4 FIZETÉSI OPCIÓ KÖZÜL VÁLASZTHATSZ

Válaszd ki a kívánt fizetési opciót és nyomd meg a “Megrendelés elküldése” gombot.

Utánvét

Amennyiben a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kívánod kiegyenlíteni, akkor válaszd az “Utánvétel” fizetési módot. Ekkor a megrendelt termék(ek) értékét személyesen, a csomag megérkezésekor a futárszolgálat munkatársának kell kifizetni.

A futárnál egyaránt tudsz fizetni készpénzzel vagy bankkártyával (a bankkártyás fizetésnek nincs további költsége, ennek jutalékát mi álljuk)

A kiszállítás és a kézbesítés részleteiről a Szállítás menüpontban olvashatsz.

Banki átutalás

A fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. Megrendelésed leadásakor egy rendszer üzenetet kapsz tőlünk a megadott email címre, melyben megtalálod az utalás részleteit. A kiszállítást akkor indítjuk meg, amint a bankszámlánkra jóváíródott a megrendelés összege. Ne felejtsd el a közlemény rovatba beírni a rendelésed azonosítóját, melyet a megrendelésedhez küldött rendszer üzenetben találsz.

Fontos! A leadott megrendeléseket 3 munkanapon keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged az átutalás teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések 3 munkanap után automatikusan visszamondásra és törlésre kerülnek.

PayPal fizetés

A Paypal rendszeren keresztül kétféle módon is fizethetsz: dombornyomott bankkártyával és PayPal azonosítóval, melyet a PayPal biztonságos felületén fejezheted be rendelésed díjának kiegyenlítését.

Fontos! A leadott megrendeléseket 1 órán keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged a PayPal fizetés teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések 1 óra után automatikusan visszamondásra és törlésre kerülnek.

Bankkártyás fizetés

Biztonságos bankkártyás fizetési megoldásunkat a K&H Bank fizetési rendszere nyújtja Vásárlóinknak. A bankkártyás fizetésről bővebben itt tudsz tájékozódni.

Fontos! A leadott megrendeléseket 1 órán keresztül tartjuk, ez idő alatt van lehetőséged a bankkártyás fizetés teljesítésére. A ki nem fizetett megrendelések 1 óra után automatikusan visszamondásra és törlésre kerülnek.

A megrendelés rögzítéséhez el kell fogadnod az Általános Szerződési Feltételeket, ehhez pipáld be a jelölő négyzetet.